Foto: Budstikka

Lommedalen vinner 4-0 med mål fra Shaker Jaghori, Steffen Wilsgård og med 2 mål av Thomas Larsen.

Asker stilte ungt mot Lommedalen denne serierunden og duellspillet var etter hvert til fordel for de noe eldre Lommedølingene. Kampen starter noe rotete i et litt for høyt tempo, men vi tar tak i kampen og skaper noen 100 prosentere som Asker keeperen redder mesterlig.

Scoringen kommer rett før pause da T. Larsen nesten sender ballen igjennom nettet.

I pausen ble det fokus på å stå sammen, enten det er høyt eller lavt, samtidig visste vi at vi kom til å få noen større kontringer enn de vi var vant med.

2. omgang er mye enveiskjøring og vi scorer rett etter start noe som gjør at Asker mister piffen i kampen. Vi holder nullen i dag grunnet en bunnsolid Kylling i mål med et solid forsvar. Lommedalen slipper Asker ekstremt lite til i 
midtbanen, med beinhard jobbing sørget gutta for en kamp på høyt nivå denne dagen. Kristian Larsen og Øystein Næsheim er meget gode i dag og utfyller hverandre veldig bra, vi håper å se mer av dette samarbeidet videre. Næsheim med 2 assist (som rimer på garantist)
 Armin Yousefi, Christopher Udjus og Fahed Sobhieh kommer inn og bidrar med fart på begge kanter noe som var helt avgjørende for å opprettholde trykket i resten av kampen.

Dette var den tredje seieren på rad og vi gleder oss til lørdag borte mot Drammen på Marienlyst.

Takk til alle oppmøtte!

 

Skaderapport: Martin Bekken skal være tilbake i trening denne uken og han ser frem til å gi alt mot Drammen 14. September.