Lørdag 14, kl 16.00 er vi i Drammen for å møte deres ballklubb på Marienlyst.

Sist vi møtte Drammen hjemme vant vi 2-1 etter å ha scoret i kampen siste minutt. Da husker vi Drammen som et ganske fysisk lag med lite finspill. Drammen har kun 1 seier hjemme denne sesongen og har hatt det tungt etter fjorårets opprykk. De ligger på nedrykk med 6 poeng opp til Nordre Land.

Lommedalen drar til Drammen lørdag med en veldig seriøs innstilling på å vinne kampen og for å få en god opplevelse. Lag som sårt trenger poeng er vanskelige å møte, Drammen er i denne posisjonen.

Det er god konkurranse i laget om dagen, og David har et luksusproblem når det gjelder å finne hvem som skal spille. Drammen kommer fra stortap forrige runde med 7-0 mot Jevnaker. Vi har 3 seiere på rad mot Raufoss, Stoppen og Asker2. Sist mot Asker 2 imponerte vi spillmessig og vant 4-0.

Vi oppfordrer alle til å komme til Marienlyst lørdag for å se festfotball fra de gule så klatringen på tabellen kan fortsette.

Kylling lover smultring og Øgge lover scoring.