Lommedalen tar imot serielederne mandag kveld.

Dette blir etter alt og dømme et fyrverkeri av et oppgjør. Gutta fra Dalen har ikke avgitt poeng på hele 6 kamper og formen er upåklagelig. Forrige oppgjør viste Lommedalen hva de var gode for og putta like så greit 7 mål!! Gjøvik hadde ikke sjans mot et dødelig effektivt Lommedalen maskineri i høygir, selv med 10 mann på banen de siste 20 minuttene stod Dalen støtt.

Det har vært mye opp og ned denne sesongen, vi har ny trener, nye spillere og ny spillestil. Men med formen Lommedalen har vist i det sist kan det virke som om det har løsnet litt for gutta og vi begynner å se resultater av arbeidet som legges ned på treningene.

Krig om opprykket:

I morgen møter vi et Holmen-lag i medvind som kun har tapt 2 kamper hittil denne sesongen mot henholdsvis Hønefoss og Modum. Holmen ligger på 1. plass med (57) poeng tett etterfulgt av Modum (53p), Ullern (53p) og Jevnaker med (52p). Holmen fortsetter stø kurs mot opprykk da de slo Jevnaker 3 – 2 mandagen som var og har nå en luke på 4 poeng ned til Modum.

Opprykks-krigen er for alvor i gang.

(Saken fortsetter under tabellen)

Skjermbilde 2013-10-01 kl. 12.18.27 AM

Det er rimelig å anta at Lommedalen ikke rykker opp i år.. Vi sitter likevel i førersetet når det kommer til det å stikke kjepper i hjulene på håpefulle Holmen gutter som besøker selveste ØLMYRA!!

Vi håper ALLE tar turen til Lommedalen kunstgress denne mandagskvelden og støtter laget mot nye 3 poeng. Har du ikke mulighet til å komme tilbyr vi LIVE oppdatering via kampsenteret som nå også er tilpasset mobil og nettbrett.

I tillegg til en fantastisk form har Lommedalen en liten intern krig om toppscorertittelen denne sesongen, med 3 kamper igjen kan dette bli spennende!

 

Kandidatene kan du se nedenfor.

Skjermbilde 2013-10-01 kl. 12.01.11 AM

 

 

 

 

 

 

Hvem avslutter sesongen med flest mål?

 

Benytt gjerne kommentarfeltet nedenfor og fortell oss hva du tenker om kampen.