Siste hinder før cupfest

Det er duket for andre cuprunde og vi er svært nære første ordinære runde i norgesmesterskapet i fotball.

nm_cupen
Målrike første runder

Lørdag 5. April kl 15.00 tar Lommedalens helter i mot Oldenborg på Ølmyra hvor det skal avgjøres hvem som angivelig møter tippeligamotstand. Det er noen likheter mellom klubbene om vi ser på første kvalikrunde på begge sider. Oldenborg gjorde god figur og slo Oppsal hele 7 – 3 på bortebane. Oslo-laget har om ikke annet vist at de mener alvor når de nå gjester Ølmyra på lørdag. Lommedalen med en 7 – 2 seier over Slemmestad, også på bortebane, viser at det er dette kan bli et spennende og målrikt oppgjør.

Etter vintertreninger på kadettangen i Sandvika er gutta nå tilbake på Ølmyra hvor første trening ble gjennomført på eget gress. Vi er veldig fornøyd med å være tilbake på Ølmyra, det er her vi hører hjemme. Her er vi under trygge omgivelser og Sigvald Stensen drar frem til kaffen til Ingar som en de tingene han liker best med å være tilbake.

Skader

Thomas Larsen har nettopp gjennomført en vellykket kneopperasjon og forventes tilbake om 10 uker i følge det medisinske apparatet. Thomas blir en viktig brikke i kampen om poengene denne sesongen, så vi håper han snart er tilbake legger Stensen til. Kristian Larsen er fortsatt usikker til denne kampen, det samme er Sigvald Stensen som er ute med strekk.

Vi skal gi Oldenborg kamp!

Lørdag 5. April kl. 15:00 braker det løs mellom lagene og vi kan love festfotball til publikum som kommer denne lørdagen. Oldenborg skal få kjenne på kroppen at Ølmyra er VÅRT! Ta med deg bror, søster, onkel, tante, bestemor, bestefar og alle dere kjenner. Nå må vi stå sammen. Hvem er klar for CUP???

SAMMEN ER VI LOMMEDALEN