Vil din bedrift være med på eventyret?

Lommedalens A-lag har store ambisjoner og en spennende fremtid i møte. I fjor kvalifiserte laget seg for første gang til Norgesmesterskapet i fotball. Vi har i år ansatt David Hanssen som ny  hovedtrener og håper Davids inntreden vil hjelpe oss å oppfylle vår ambisjon om 2. divisjonsspill. Laget har i 2013 anskaffet flere unge lovende spillere som skal være med å bidra til opprykk. A-laget har samtidig flere erfarne spillere som har bakgrunn fra høyere divisjoner. Det skjer mye nytt i klubben, blant annet et fotball-akademi som er rett rundt hjørnet. Dette er et akademi som har som mål å aktivisere og engasjere barn og unge i lokalsamfunnet.

Vi ønsker flere samarbeidspartnere som kan være med å hjelpe klubben for å nå sine målsetninger. Som samarbeidspartner av Lommedalens A-lag kan vi tilby reklameplasser rundt stadion, reklame på drakter, hjemmeside og annonseplass i Lommedalen magasin. Vi skal jobbe aktivt med nyheter på hjemmesiden og arbeid i sosiale medier for å skape oppmerksomhet rundt klubben, dette vil i tillegg bidra til eksponering av våre samarbeidspartnere.

Ønsker dere mer informasjon om klubben og muligheter for et samarbeid, vennligst ta kontakt.