Slemmestad vs Lommedalen

Kamprapport

Lommedalen

FOTO: PER ABRAHAM GRENNÆS, DRAMMENS TIDENDE

Vi er veldig godt fornøyd med at vi gikk videre i cupen. Nå er vi spent på hvem vi møter i 2. kvalifiseringsrunde, sier Lommedalen-lagleder Ingar Bekke.

De gulkledde hadde i hvert fall få problemer med Slemmestad fredag kveld, i den første kvalifiseringsrunden. Laget fra Bærum ga seg ikke før de hadde banket laget fra Røyken hele 7-2 – på bortebane!

- Vi ledet 2-0 etter 10 minutter. De reduserte til 2-1, men til pause var det 5-1 til oss, og kampen var vel avgjort, sier Ingar Bekke.

Vil møte Stabæk

For to år siden var det skikkelig cupfest på “Ølmyra”. da var det over 2300 tilskuere som fulgte 1. rundekampen mot Stabæk. Det ble 0-3-tap for storebror, men fest ble det uansett i Lommedalen.

- Vi håper at vi klarer å spille oss til første ordinære runde, og vi vil gjerne møte Stabæk igjen, sier Ingar Bekke.

Møter Oldenborg

Onsdag ble den andre kvalifiseringsrunden satt opp av Norges Fotballforbund. Da ble det klart at Lommedalen skal møte Oslo-laget Oldenborg hjemme i Lommedalen. Vinner Lommedalen den kampen, som trolig spilles 5. april, kan det bli nok en gjev motstander for de gulkledde.

Oslo-laget spiller i 3. divisjon. De slo Oppsal 7–3 i den første kvalifiseringsrunden.

Kilde: Budstikka

Oppstilling