Lommedalen er stolte av å presentere David Hanssen som ny trener. David er født i Tromsø, han er 36 år gammel og har lang erfaring fra tippeligaen. Stabæk, Strømsgodset, Vålerenga og Start er blant annet noen av klubbene hvor han har spilt. Vi spurte David om han kunne dele noen tanker rundt sesongen vi har i vente.

Fotball2012 TippeligaenEliteserienportrettportretter StabækDavid Hansen

Har fått et veldig positivt inntrykk av Lommedalen Fotball.

Jeg bor bare et steinkast unna banen så jeg kjenner litt til laget fra før. Var også med Stabæk her i fjor, og ble imponert over det lokale engasjementet. 2000 tilskuere i Dalen viste meg et stort potensial. Må også innrømme at jeg ble imponert over guttas prestasjon.

Jeg har blitt godt mottatt av Mr. Lommedalen(Ingar) og Marianne, vi har allerede hatt flere møter med tanke på våre planer videre.

Vi ønsker å skape en enda sterkere identitet rundt A-laget og skape et enda større lokalt engasjement. Det ønsker vi å gjøre ved å være mer synlige nedover i våre yngre avdelinger. Spillerne våre kommer til å besøke lagene i de yngre avdelingene og være til hjelp for alle frivillige som gjør en kjempejobb.

I tillegg skal vi snart i gang med et idrettsakademi med fokus på fotball. Dette er noe vi har stor tro på og responsen har til nå vært over all forventning.

Jeg er veldig fornøyd med den stallen vi har i Lommedalen i dag. Etter prøvespill i januar med opptil 35 mann på trening har vi nå en stall på 22 mann. En stall med en god miks av yngre fremadstormende talenter samt noen eldre rutinerte spillere.

Det som har imponert meg mest til nå er guttas vilje til å lære og at de gir 100% på trening. Dette til tross for at vi har avsluttet fotballtreningene med knallharde løpe-økter i januar og februar.

Det ligger igjen noen overflødige kilo på kadda, gutta begynner å komme i form!

Vi forventer at vi skal bli et lag som det blir vanskelig å slå.

Vi tror vi kan slå alle lagene i avdelingen.

Vi skal bli et lag med stor L.

Vi skal bli et vinnerlag.

Vi har jobbet mye med defensiv struktur og har vært gode på dette i treningskampene. Det gir oss en trygghet, og nå er fokuset på det offensive spillet. Det er jo nettopp det offensive som er morsomt, så det gleder vi oss til.

Vi ønsker å være et lag som skal underholde og skape gode minner på Lommedalen Arena.

Når det gjelder avdelingen vår har jeg ikke så veldig kjenneskap til alle lagene, men jeg ser frem til å kartlegge våre motstandere ut over sesongen.

Jeg kjenner trenerne i Modum(Benny Olsen) og Jevnaker(Lars Lafton) fra min tid i HBK. Ellers vet jeg at Ullern satser hardt, men fokuset må være på oss selv og vårt spill.

Jeg har ingen erfaring som trener, så dette blir ilddåpen min. Allikevel har jeg hentet mye kunnskap gjennom en lang karriere på høyeste nivå i Norge.

Har hatt mange forskjellige trenere som jeg har forsøkt å lære av. Jeg skal ikke prøve å kopiere noen og jeg tror det er greit å finne sin egen stil som gjenspeiler personligheten min.

Gleder meg til sesongstart 2013! Håper på fulle tribuner og et Lommedalen lag som vil vinne og underholde.

Lommedalen Fotball ønsker David lykke til!