Ingar har ordet….

Ingar Bekke

Kjære Lommedalensupportere og øvrige fotballvenner.

En ny sesong står for dør, og i alle mine 41 år som oppmann og hovedansvarlig for A-laget i Lommedalen har jeg aldri gledet meg mer til sesongstart.

Mye har skjedd i Lommedalen de siste årene. Endelig har vi fått en klubbdirektør i Marianne Fjellberg som bretter opp armene og gjør en stor innsats for klubben. En “stå på dame” som virkelig brenner for klubben i mitt hjerte.

Med på A-laget har vi fått med ektemannen til Marianne, Arne Fjellberg. Arne kom som en orgasme inn i laget, med sitt gode humør og friskt pust både for meg og for gutta. Det er godt med litt nytt liv på ølmyra.

En av arbeidsoppgavene Arne styrer med er kontraktstilbud til gutta, som for øvrig er noe vi har tenkt på i flere år, men aldri hatt kapasitet til å sette ut i livet før nå. Dette gjør blant annet at gutta binder seg sterkere til klubben, mot at de får dekket utstyr, noe jeg synes er fornuftig og bærekraftig.

På trenersiden har David Hansen nettopp passert et år i hovedtrenerstolen og gutta har blitt godt kjent med den kjernekaren han er. Aldri har jeg vært borti en som forklarer så nøye til gutta den jobben som må gjøres ute på banen. Og i likhet med meg, hater David å tape, noe jeg kaller for riktig innstilling. Vi får håpe han blir lenge nok i klubben til at vi får bygget opp dette vi er i gang med.

I spillerstallen går det rykter om at vi har mistet Martin Bekken til et publag på Høvik. Det er trist.

Til nå i vinter har vi hatt med oss mange spennende spillere på prøvespill, og det er fortsatt ikke helt avklart om vi tilbyr kontrakter ennå. Men selvfølgelig har jeg sett enkelte som skiller seg ut som jeg mener kunne passe godt inn i laget. Det ser også ut som om Kylling får en ny kollega til målvaktsjobben i Andreas Wiig. En spiller som kommer seg for hver trening jeg ser.

Fremtiden er lys for Lommedalen A-lag. For min del er det viktigste nå at vi får bygget opp et stabilt lag, om det betyr at 2 divisjon må vente i noen år så får det gjøre det. Oddsen-ligaen krever mye av en liten klubb som Lommedalen med tanke på fasilitetene som skal ligge til rette. Jeg tror f.eks. at Holmen som rykket opp fra vår avdeling i fjor vil få det veldig tøft med å holde seg i 2 divisjon i år.

«Vi er et faen så bra lag i år»

Det viktigste er ikke hva jeg vil, men hva vi tror på. Og jeg tror Lommedalen vinner serien. Aldri har vi hatt en sterkere stall i min tid i Lommedalen. Vi er et faen så bra lag i år….som både Modum og Jevnaker skal få slite med.

Jeg håper jo på at det virkelig løsner for Øystein Næsheim i år. I likhet med en skadefri Kristian Larsen er de begge måltjuver av rang. Satser på at kaptein Thomas Larsen setter noen også. Det ser ut som om Eric Pascual har slått seg til ro nå, og at han kan være den ledertypen han har vært tidligere når det skal trås til. Fysioterapeut og midtstopper Bo er en voksen type man kan stole på og som tar til seg beskjeder på en god måte, det er også noe vi trenger.

I tillegg er akademiet oppe og går, et sted der flere av gutta har fått seg jobber, og et sted der ungene i bygda tydeligvis trives å være med på.

Samtidig vil jeg benytte anledningen til å ønske alle lømmedølinger hjertelig velkommen til ny sesong. Vi skal prøve å få til flest mulige kamper i det familievennlige tidsrom. Som mange har fått med seg er Lommedalen en klubb i medvind, og det er ikke for sent å hive seg på bølgen, enten du vil være med som supporter, støttespiller eller sponsor.

I Lommedalen er alle velkommen!

Sportslig hilsen

Ingar Bekke