Hvem er du og hvor lenge har du vært en del av lommedalens A lag?

Kristian Larsen her, 28 år gammel og starter i år på min 9. sesong for lommedalen A-lag.

Du er skadet akkurat nå, hvordan ser treningene ut fra sidelinjen?

Tror dette blir tredje vinteroppkjøring jeg har fra sidelinja på rad så begynner å bli greit vant til dette. Jeg må si at det virker veldig lovende for 2013/14 sesongen den innsatsen som blir lagt i igjen på kadda om dagen. Det er et helt annet trøkk og tempo på treningene en hva jeg har sett tidligere. Ser ut som gutta begynner å bli i god form takket være flere harde intervalløkter i januar/februar.

 Hvordan ser troppen og spillergruppen ut nå i motsetning fra tidligere år?

Troppen ser bedre ut en noen gang. Kvaliteten på spillerne har aldri vært på det nivået som det er i år. Med en blanding av mange unge talenter og noen litt eldre spillere med erfaring fra tippeliga og adecco har jeg stor tro på en meget bra sesong. Nå er det ikke bare fotballkvaliteten på gutta som er bra, noe som viser seg i garderoben og utpå treningsfeltet. En inkluderende gjeng det er lett å bli glad i.

 Hva tror du om årets motstandere? Noen du har møtt tidligere? evt hvem blir tøffe?

Det er vel kun Gjøvik/lyn og Drammen jeg ikke vet noe om. Resten av lagene har lommedalen møtt flere ganger. Jeg tror Ullern, Modum og Jevnaker blir årets tøffeste motstand. Sammen med Lommedalen tror jeg disse kommer til å kjempe i toppen. Så vet man jo aldri med disse 2.lagene da…

 Noen spillere som viser god form? hva kan du si om fotballen lommedalen skal spille i år? Nyervervelsene, trener og spillere?

Det blir veldig spennende å ta fatt på en ny sesong med det vi har lært så langt av den nye treneren David Hansen. Det er blitt lagt mye vekt på defensiv struktur i vinter og med så mye offensive kvaliteter det er blant spillerne kan hjemmepublikumet glede seg til mye morsom fotball på Ølmyra. En som har imponert meg veldig i år er Per Christian Gundersen. Han er den jeg har spilt lengst sammen med i dagens LIL-tropp og kjenner godt til. Han har vært meget god på trening og hatt flere gode treningskamper. Det kan fort bli en av hans beste sesonger. Martin Bekken er også en spiller jeg vil trekke fram som har vært bunnsolid fra han kom til klubben. Meget imponert over det nivået han holder. Får vel også nevne lillebror (Thomas Larsen) som kom til oss etter overgang fra Bærum SK nå i vinter. Har stor tro på at han får en bra sesong og kommer til å bidra mye i det offensive spillet vårt.

 Hva med David Hanssen?

Jeg tviler ikke et sekund på at David Hanssen kan skape et meget bra lag her i Lommedalen. Med erfaring fra lag som Stabæk, Vålerenga og Start har han allerede løftet Lommedalen flere hakk og vist at han ikke bare kan spille fotball men at han også er en meget god fotballtrener. Det blir veldig spennende og se hva mer han har og by på fremover. Så får vi håpe at lysten for å spille fotball igjen blir for stor og at han knyter på seg skoene.

 Mr. Lommedalen?

Ingar Bekke…. ingen Ingar, ingen Lommedalen. Ingar er en utrolig bra kar. Han har fulgt opp Lommedalen i sesong etter sesong og sikkert vært på flere treninger en meg selv. Han stiller alltid opp når det er noe som trengs, alt fra isposer til sprit…..tusjer. Selv om jeg som liten gutteunge ved flere anledninger ble jaget vekk fra gamle Ølmyra av Ingar har han et hjerte av gull som brenner for dal’n. Lommedalen ville ikke klart seg uten!